MAQEDONI

Policia e Shkupit sot informoi se 17-vjeçari Adem V. nga Studeniçani është viktima e dytë, në vrasjen e dyfishtë i cili ndodhi para dy...

SHQIPËRI

Atmosfera mes aleatëve në qeverisje nuk duket edhe kaq e mirë. Pas një urdhri të kryeministrit Edi Rama, për të kaluar Spitalin e Traumës në...

Partia Demokratike e Shqiperise votohet unanimisht anetare me te drejta te plota ne Partine Popullore Europiane! Partia Demokratike e Shqipërisë është bërë anëtare me të...

KOSOVË

Disa intelektualë të njohur nga Maqedonia mbajnë vulën e themelimit të LDK-së. Në Kuvendin themelues të Lidhjes Demokratike të Kosovës të mbajtur më 23 dhjetor...

Nxënësit e klasës së dytë në shkollën fillore “Zef Lush Marku” kanë parë se si mësuesja e tyre është nxjerrë nga ora e mësimit...

Trajneri i Arsenalit, Arsene Wenger, mendon se nuk kishte në treg lojtarë të mirë dhe kjo ishte arsyeja që Arsenali nuk ka transferuar gjatë...

LIFESTYLE

Supozimet e fragmenteve të zbuluara së fundmi të Kur-anit më të vjetër që i paraprinë Profetit Muhamed, i cili nga themeli do të kishte...

Mbrëmja e 27-28 shtatorit do të sjellë “hënën e përgjakur”. Për vëzhguesit e qiellit, ky term i referohet ngjyrës prej koperi që merr hëna...
OPINIONE

Lis Bukuroca/Despotët nuk kanë mundësi të mbijetojnë aty ku ka demokraci të vërtetë dhe grupe parlamentare, që ushtrojnë një kontroll të përhershëm të qeveritarëve,...

Aurel RAKIPLLARI /  "Bashkimi Demokratik për Integrim vazhdon të jetë subjekti më i fuqishëm politik te shqiptarët në Republikën e Maqedonisë, duke pasur besueshmëri të...

Artan DIKA / Shumë gjëra varen nga qëllimi kryesor dhe vullneti për realizimin e tij. Gjërat tjera dytësore nuk mund të jenë problem nëse ekziston...