Ministri Nuhiu s’ndalet, u del në ndihmë edhe të pastrehëve (FOTO)

Sot kur është paralajmruar se temperaturat do të jenë shumë të ulëta dhe me stuhi të forta ere, efektivët e policisë kanë marrë për detyrë që në mënyrë efikase tu dalin në ndihmë qytetarëve të pastrehë të cilët qëndrojnë nëpër udhëkryqet dhe vendet publike të Kryeqytetit dhe të njejtit t’i transportojnë tek Punktet dhe Qendrat për përkujdesje sociale.
Efektivët e policisë edhe më shumë duhet të bëjnë për qytetarët e vendit!

44-1 33-4 22-7 11-19

Comments

comments