22 këshilltarët që kanë nënshkruar shkarkimin e kryetarit të Preshevës, ja lista (Dokument)

Nesër, ditë e premte me fillim prej orës 14:00 do të mbahet seanca e parë e Kuvendit komunal.

Si rend dite e parë është edhe shqyrtimi dhe miratimi i propozimit mbi shkarkimin e kryetarit të komunës.

Propozim dokumenti të cilin e posedon presheva.com jep arsyet për shkarkimin e kryetarit të komunës së Preshevës.

Comments

comments