60 vjet Ansambli i Këngëve dhe Valleve, një kolazh me foto në vite nga fotografi i njohur

Ansambli i Këngëve dhe Valleve, trupa artistike më e dashur për të gjithë shqiptarët dhe e pakrahasueshme me asnjë tjetër,  festoi 60-vjetorin e saj në datat 11 dhe 12 nëntor 2017 me një Koncert Gala.

Në të morën pjesë, yjet e skenës: Besim Zekthi, Lili Cingu, Agim Krajka, Merita Halili, Rexhep Celiku, Hysni Zela, Lulzim Cara, Irma Libohova, Irini Qirjako,Valdete Hoxha, Sabahet Vishnja, Brikena Jaupaj, Genc Kastrati, Vladimir Hasimi, Skender Gurra etj

Nuri Çumani, fotografi historik i këtij Ansambli, ka publikuar një kolazh me foto me rastin e 60-vjetorit.

 

Comments

comments