70-vjeçarja kalon 40 vite duke pikturuar kryeveprën e Mikelangjelos

Një gruaja në pension, ka shpenzuar 40 vite të jetës së saj për të pikturuar shtëpinë sipas kishë Sistinë.

Diana Keys e ka kthyer shtëpinë e saj modeste një vepër arti, e frymëzuar nga Rilindja Italiane, transmeton portali arbresh.info

70-vjeçarja ka pikturuar në të gjitha muret veprat që janë kryer nga artisti i madh Mikelangjelo në Kapellën Sistinë.

“Unë dua të shfaq punën time, sepse jam 70-vjeç dhe kam punuar shumë, pastaj nuk e di se edhe sa kohë do jetoj”, tha ajo.

Ajo ka shtuar se asnjëherë nuk ka qenë në Kapellën Sistinë, por ka theksuar se është e impresionuar nga arti që është prezentuar aty./arbresh.info/

/Arbresh/

Comments

comments