A do ndjehet i tradhtuar Patrisi, shikoni Tunën në mes dy meshkujve

0

Gjithmonë e ka tentuar që të bëjë gjëra të pazakonta dhe si të tillë ajo e ka konsideruar vetën. pak më ndryshe apo më e veçantë, kështu edhe ka ardhur më shumë projekte muzikore ku ato përveç që i kanë siguruar sukses sigurisht i kanë dhënë dhe vëmendje të madhe, shkruan Kosovarja.

Tuna ka kohë është bërë nënë e sa i përket projekteve muzikore ju ka qëndruar më në distancë, por si duket ajo në mënyrë graduale po angazhon bashkëpunëtorët e saj si të muzikës ashtu edhe atyre që përkujdesën për pamjen që finalizimi i një projekti të vijë sa më I kompletuar. Siç është bërë një trend më rëndësi po i jepet pamjes së sa këngës e gjerave tjera, për Tunën përkujdesën dy grimer njëkohësisht. Njëri është nga Shkupi ndërsa tjetri nga Prizreni. Në mes të këtyre dy meshkujve ndodhet Tuna. Patrisit do i shtohet doza e xhelozisë apo ky veprim është në suaza të normales dhe procesit të punës. /Zhurnal/