Ahmeti a kishte njohuri se BESA do përçahet, ja çfarë kishte deklaruar?!

0

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti në intervistën e fundit dhënë për TV21, ka folur për gjendjen tek partitë shqiptare, që sipas tij në vend se të bashkojnë, ata përçajnë shqiptarët.

Ai mes tjerash ka shpalosur edhe disa detaje se çfarë në të vërtetë po ndodhë me partitë si BESA apo ajo e Selës, që në takime paraqiten me nga 6 veta, sepse siç thotë, “nuk i besojnë njëri- tjetrit”.

“Le të mbledhin mendtë dhe të organizohen t’i bashkojnë dhe jo të përçajnë shqiptarët, i kanë bërë pikë e pesë shqiptarët, turp i botës janë bërë, turp më vjen të shkojë në takime, nga 6 delegacione shqiptare janë aty, dy delegacione maqedonase janë, një i pozitës një i opozitës, vjen BESA me 6 veta brenda vetes sesi besojnë njëri- tjetrit, vjen Sela me tre a katër…”, ka thënë Ahmeti.

 

Komentet

komentet