Aksion i madh policor, njësitet speciale kryejnë arrestime

Njësistet speciale gjermane gjatë natës dhe sot në mëngjes kanë kryer një aksion të gjërë antiterrorist në qytetin e Ofenburg, që gjendet në kufi me Francën, informoi MIA.

Aksioni nisi pasi që policia kishte marrë një paralajmërim për vendosje të bombës, ashtu që janë kryer kontrolle të detajuara në qendër të qytetit në objekte të ndryshme. Policia speciale gjermane u alarmua edhe në Esen , pas paralajmërimeve për sulm të mundshëm terrorist. Gjatë këtyre aksioneve janlë kryer edhe arrestime. (INA)

Comments

comments