Akulli në qafë i bën shumë mirë shëndetit

Ndihmon në rritjen e përqendrimit.Kemi dëgjuar shpesh nga gjyshërit ose më të rriturit të na thonë që të vendosim akull në pjesën e qafës, pasi kjo na bën mirë për shëndetin, pavarësisht se nuk i kemi kuptuar mirë arsyet përse.Është e vërtetë që të vendosni akull në zonën e qafës, i bën shumë mirë shëndetit.Ja se si: – Përmirëson gjumin; – Ndihmon në rritjen e përqendrimit; – Rregullon problemet me tiroiden; – Përmirëson tretjen; – Eleminon të ftohurën dhe gjendjen gripale; – Nuk do të keni më dhimbje koke; – Rregullon artritin; – Ndihmon për astmën; – Redukton stresin dhe ankthin; – Përmirëson humorin.

Comments

comments