Ali Ahmeti, Gute Früchte

Nazif Zejnullahu

Qeveria aktuale VMRO-BDI përmes ministrit Nikolla Popovski e ka hedhur poshtë Platformën e partive parlamentare shqiptare të Maqedonisë.
Ndërkohë, të njëjtat subjekte po duan të formojnë qeverinë e re.
Ali Ahmetit tashmë i janë errur sytë dhe thotë: 100% Gute Früchte (lëng zviceran!) është elektorati i VMRO-DPMNE-së…
Duke harruar një Amdi Bajram “të famshëm” dhe shumë të tjerë…
Çfarë di ai që ne “nuk dimë”?!

(…)

Comments

comments