Ambasadori shqiptar në Beograd i shkruan Shqiprim Arifit, ja letra e plotë

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë i akredituar në Beograd z.Ilir Boçka ka dërguar një letër kryetarit të APN-së dhe ish kryetarit të komunës së Preshevës Shqiprim Arifi të cilën e përcjellim të plotë:

 

 

Comments

comments