Arsovski: Ligji për gjuhët nuk i dëmton maqedonasit

0

Në emisionin “200” po zhvillohet një debat i ashpër mes atyre që mbrojnë dhe kundërshtojnë Ligjin për gjuhën shqipe. Prof.Marija Petrushevska thotë se Ligji nuk është i qartë nëse i detyron edhe maqedonasit të mësojnë gjuhën shqipe, ndërsa Petar Arsovski thotë se Ligji nuk dëmton maqedonasit.

Analisti politik Petar Arsovski, thotë se Marrëveshja e Ohrit na shpëtoi nga lufta dhe solli mirësi për shtetin. Ai gjithashtu thotë se mendimi i njerëzve nuk është i mirë për përparimin e Ligjit për gjuhën.