Azem Sylës i vazhdohet paraburgimi

0

I është vazhduar masa e paraburgimit prej një muaj ish-deputetët të Kuvendit të Kosovës Azem Syla.

Syla akuzohet për vepra penale që lidhen me krimin e organizuar në rastin “Toka”.

Lajmin për KTV-në e ka konfirmuar avokati i tij Besnik Berisha.

Gjykimi ndaj Sylës dhe të tjerëve në këtë rast pritet të vazhdojë të martën, më 13 shkurt, nga ora 10:00.