BDI po shpërndan cigare për të fituar vota në Saraj?! (FOTO)

0
5

Zhurnal ka publikuar një fotografi me pako të cigareve, ku shkruan BDI meBlerimin.
“Në këtë fushat të jesh banorë në Komunën e Sarajit, qenka knaqsi: Më parë ishte “SENDIVÇA”, tani trend i ri për votuesit “HELM” një votë, një pako cigare, dhe atë me nënshkrim të kandidatit për kryetar komune”./Zhurnal.mk

Comments

comments