Besatarët protestuan para shtëpisë së deputetit Karemani, kërkojnë ta ndryshojë mbiemrin!!! (VIDEO)

0

Dega e Lëvizjes Besa në Tetovë ka zhvilluar një protestë përpara shtëpisë së deputetit Nexhbedin Karemani. Aktivistët e kësaj partie në duar mbanin pankarta ku i kërkonin deputetit që ta ndryshojë mbiemrin e tij pasi nuk është shumë i përshtatshëm.  Ata urgjentisht kërkojnë që deputeti i tyre ta shkurtojë mbiemrin Kahremani ose ta ndryshojë atë përndryshe revolta dhe protestat e tyre vetëm sa do të shtohen ende më shumë./Zhaba.tv Kjo është rubrika thashetheme, me humor dhe sarkazëm…Video më poshtë e protestës…