Biznesmeni nga Haraçina thotë se po keqpërdoret emri i tij në rrjetet sociale (FOTO)

Biznesmeni nga Haraçina, Naim Alimi thekson se persona të caktuar po e keqpërdorin emrin dhe fotot e tij në rrjetet sociale duke shpifur  dhe ofenduar.

Ja postimi i tij në facebook:

Të nderuar shokë, miq bashkëvendas, bashkëpunëtor, ju informoj se disa njerëz të nivelit te ulët po keqpërdorin fotot dhe emrin tim në rrjetet sociale, të rrejshme, edhe pse gjithsecili me njohin dhe e din që as që shkruaj për dikë dhe as që ofendoj dikë.  Nesë rastësisht hasni në ndonjë shkrim ofendues ta keni me dije qe nuk jam unë. Disa shkrime janë dërgu prej kësaj faqe që e shihni më poshtë, ku janë të montuara fotot e mija me emra dhe adresa të ndryshme, se këto lloj njerëz nuk kanë as “DIJE E AS GUXIM”, ka shkruar Naim Alimi. (INA)

Comments

comments