Botimi i portreteve të rralla të Gjergj Kastriotit, Pirros së Epirit dhe Aleksandrit të Madh (FOTO)

Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut « Dars (Klos), Mat-Albania », sjell portretet autentike* të Gjergj Kastriotit, Pirros së Epirit dhe Aleksandrit të Madh, të marra në veprën « Eloges de Paul Jove** » nga Theobalde Müller de Marbourg (Theobaldum Müller von Marpurck) dhe të botuara në vitin 1577 nga Pietro Perna (1520-1582) në Bazel të Zvicrës.

Comments

comments