Bozhinovski: Shqiptarëve nuk ju intereson emri i vendit por biznesi

0

Gazetari Zoran Bozhinovski në emisionin ”Vetëm e vërteta” në TV Kanal 5 në pyetjen rreth shqiptarëve dhe kontestit të emrit të Maqedonisë/ Telegrafi Maqedoni.

Në pyetjen, a do të pranonin shqiptarët ndërrim të emrit, Bozhinovski u përgjigj ”Shqiptarët janë popull që më shumë ju intereson biznesi”.

”Për interesa ekonomike duhet që të zgjidhet çdo problem që e pengon vendin të integrohet”