Carvalho dënohet me 7 muaj burg!

Gjykata e Madridit ka dënuar Ricardo Carvalhon me shtatë muaj burg, për dy vepra tatimore të kryera në vitin 2011 dhe 2012, në lidhje me të drejtat e imazhit.

Seksioni i dytë gjithashtu vendos një gjobë prej 142,822 euro, gjysma e saj që kërkohej nga Zyra e Prokurorit të Shtetit, e cila kërkoi një vit burg dhe pagesën e pothuajse 300,000 eurove.

Gjatë seancës dëgjimore, mbrojtja e Carvalhos ishte në pajtim me letrën e Prokurorit të Përgjithshëm dhe vetë lojtari pranoi faktet.

Si një faktor zbutës, gjykata gjithashtu përmend se Carvalho ka kthyer të gjithë shumën e taksës së mashtruar 545,981,03 euro , për të cilat ka pranuar faktet para se të dëgjojë procedimet ligjore kundër tij. /IndeksOnline/

Comments

comments