Tuesday, January 16, 2018

Enigma e negociatorit mes Ramiz Alisë e Sali Berishës

Pak muaj më parë, më rastin e 25 vjetorit të rrëzimit të regjimit komunist, Profesor Servet Pëllumbi botoi librin “Përmbysja e komunizmit”, në të...

Kjo është historia e kurdëve, janë 35 milionë, s’kanë shtet (Foto)

Kurdët janë grup etnik nga Lindja e Mesme, të cilët jetojnë në pjesën e cila sipas tyre quhet Kurdistan, e cila shtrihet në 4...

Sheiku bëhet maqedonas! (FOTO)

Ai është paraqitur si një investitor potencial, por u bë një shtetas i Maqedonisë. Bëhet fjalë për sheikun bizsnismen Khalid Al-Tavil nga Arabia Saudite,...

Mbrothësia e përbashkët, rrugëdalja e guximshme e kombit shqiptar

Objektivat kryesorë janë: Çështjet e identitetit; Unifikimi i standardeve kombëtare, Demokracia, Ekonomia, Arsimi, Barazia gjinore, Shekularizmi, Të drejtat njerëzore, Gjyqësori, Sporti, Ndërveprimi, Rinia Qëllimi parësor i këtij projekti duhet të jetë shndërrimi i handikapit në përparësi Pa standardizim...

Çfarë thotë Kurani për gratë

Nga Carla Power* Kur isha njëmbëdhjetë vjeçe, bleva një libër të vogël, që kishte një ajet Kurani. Doracakun e mora në një stendë para një...

Si e luftoi korrupsionin Pashko Vasa

Për të treguar se shqiptarët kanë nxjerrë historikisht njerëz të mëdhenj për të mbrojtur pasurinë e atdheut, tokën dhe pasurinë e popullit, duhet marr...

Video: Serbët duan që të mos këndohet më kënga e Shote Galicës

Urrejtja e serbëve ndaj shqiptarëve dihet, por prapë ata gjejnë mënyra e mënyra për të na shokuar me deklaratat e tyre të pavërteta dhe...

DED GJO LULI PUSHKË E NGREHUR PËR SHQIPËRINË

Eugen Shehu/ Herët shumë herët e patëm dëgjuar në fëmijërinë tone emrin e prijësit legjendar Ded Gjo Lulit. Herët shumë i patëm mësuar këngët...

Shkrimi i Gjergj Fishtës 102 vjet më parë: Shqiptarët presin çfarë u jep Europa

Figura e shquar e letrave shqipe Gjergj Fishta vjen në rolin e profetit në këtë shkrim të 102 viteve më parë. Duket se gjërat nuk...

Fundi i botës? Rusia dhe Turqia po nxisin luftën apokaliptike të parashikuar 200 vjet...

Një luftë apokaliptike midis Turqisë dhe Rusisë që do ti jepte fund botës, ishte parashikuar nga mistikët e famshëm 200 vjet më parë, shkruan...
error: Materiali eshte i mbrojtur !!