29 C
Macedonia
E enjte, Gusht 3, 2017

Miliarderi që i blen një ishull të dashurës së tij 45 vjet më të...

74-vjeçari Roberto Cavalli i ka blerë të dashurës së tij 29-vjeçare suedeze një ishull në vendlindjen e saj. Sipas ‘Aftonbladet’, stilisti e ka blerë...

Çamëria, dikur ku flitej dhe këndohej vetëm shqip

Një impresion i veçantë, një shqetësim dhe pikëllim mbizotëron kur të qëndrosh në Çamëri, dhe në ato vendbanime ku gjithçka ‘shqip’ apo ‘shqiptare’ ndalohet...

A ka shtet amë për “arnautët” e Sirisë

Ka 16 muaj që në Siri po zhvillohet një revoltë kundër regjimit totalitar të familjes Asad (Hafizi 1970-2000 dhe tani djali i tij Bashari...

Basbug – Gjenerali shqiptar në ushtrinë turk

Ilker Basbug, shefi i ushtrisë turke, i cili nuk ka folur asnjëherë për origjinën e tij shqiptare, edhe pse për këtë më në fund...