Kur njeriu vdes, çfarë bëhet me llogaritë e tij në rrjetet sociale?

Vdekja e një personi të dashur ka qenë gjithnjë një moment i vështirë, por me rritjen e internetit dhe platformave të mediave sociale, familjet...

Ja cilët çifte janë më të lumtur…

Lumturia e çifteve vitet e fundit duket se është e lidhur ngudhtë dhe me faktin se sa aktivë janë ato në rrjetet sociale. Besojeni apo...

Sekretet e njerëzve që kanë memorie të fortë

Memorizimi është një fakt që me kalimin e viteve mund dhe të dobësohet, ndaj gjithmonë është e rëndësishme që të bëni kujdes sidomos me...

​Vajza kujdes! Nëse bëni këto gabime, ai nuk do t’iu falë kurrë!

a disa gabime të femrave që meshkujt nuk i falin dot, prandaj duhet të jeni shumë të kujdesshme. Para se ata të vendosin të...

Fotot që dëshmojnë se Dubai është qyteti më i çmendur në botë

Dubai është me të vërtetë vendi më i pazakonshëm në botë. Përveç se ka ndërtesa marramendëse, ka edhe njerëz të cilët bëjnë gjëra të...

Bankënota e re prej 200 frangave (Foto)

Bankënota e re e 200 frangave zvicerane është më e vogël dhe më e lehtë për ta mbajtur se ajo e kaluara. Monedha e cila...

Katër kafshët më helmuese në botë

Në Australi jetojnë disa nga kafshët më të rrezikshme në botë, të cilat nëse bien në kontakt me njeriun mund të kenë pasoja vdekjeprurëse. Science...

Kudo që fëmijët shkojnë, rrëmuja i përcjellë (Foto)

Novelisti i famshëm amerikan, James A. Baldwin, dikur ka thënë: “Fëmijët nuk kanë qenë asnjëherë të mirë në dëgjimin e të rriturve të tyre,...

Frazat që njerëzit e suksesshëm nuk i përdorin kurrë

Suksesi nuk është asnjëherë i papritur. Ai përfshin vite të punës dhe shumë disfata rrugës. Për të pasur sukses duhet të jeni fleksibël dhe...

I’u është dobësuar bateria? Ja çfarë duhet të bëni nëse doni t’ia rrisni jetëgjatësinë

Nëse dëshironi të rritni jetëgjatësinë e baterisë së celularit tuaj, atëherë ky artikull është për ju. Është absolutisht normale që porti i mbushjes në celularin...
error: Ku kontent eshte i mbrojtur!