Spasovski: VMRO-DPMNE dhe BDI në opozitë që të ripërtërihen, votoni për të ardhme të...

Qytetarët të dalin të votojnë qartë duke i cekur dallimet mes sundimit demokratik dhe prosperues të LSDM-së me regjimin të cilin e krijoi VMRO-DPMNE, porositi...

Ahmeti : Po sikur unë të them se Zaevi shkon në opozitë

"Duket sikur ua shkëputë zemrën nga gjoksi për çdo avancim e të drejta për shqiptarët si kombëtare, ashtu edhe për investitorët shqiptar për të...

KSHZ : ndalohet mbajtja e maskave me simbole partiake gjatë votimit

Si materiale të fushatës parazgjedhore, partitë politike përveç stilolapsave, kapelave dhe bluzave japin edhe maska mbrojtëse me simbole partiake. Duke marrë parasysh se mbajtja e...

Oliver Spasovski: Shkollat fillore me internet ultra të shpejtë

“Rroga më të larta në arsim, lidhjen e gjithë shkollave fillore me internet ultra të shpejtë, digjitalizim dhe transformim të programit mësimor në mandatin...

Gashi: Bashkërisht të bëjmë kthesën e shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut

Lideri i Alternativës Afrim Gashi në fjalimin që ka mbajtur gjatë tubimit në Kërçovë, ka porositur që të shfrytëzohet maksimalisht koha e mbetur deri...

Kasami: Pro idesë për kryeministër shqiptar, por jo porositësi të jetë BDI

”Zoran Zaev nuk ka kundër dhe derisa të jetë në koalicion me Lëvizjen Besa, nuk mund të jetë kundër faktit që shqiptar të jetë...

455 raste të mosmbajtjes së maskës për mbrojtje nga Covid-19

Ministria për Punë të Brendshme në Maqedoninë e Veriut informon se ka vazhduar kontrollet për respektimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi. Nga MPB thonë...

Neziri: Do të sigurojmë kujdes shëndetësor për çdo shqiptarë të Velesit

Shqiptarët e Velesit përveç vështirësive të shumta janë përballur edhe me mungesë të kujdesit shëndetësor. Banorët e këtyre anëve për të shkuar tek mjeku...

Mundësi për punësim dhe vetëpunësim, Agjencia për Punësim shpallje për kompanitë dhe qytetarët

Qeveria në Maqedoninë e veriut përmes Agjencisë për Punësim ka vijuar me programe përmes të cilave financiarisht u ndihmon kompanive por edhe qytetarëve të...

Edhe katër ditë fushatë, partitë në terren

Edhe katër ditë do të zgjas fushata për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 15 korrikut. Më 12 korrik në mesnatë i jepet fund fushatës...