Thursday, January 18, 2018

Strugë, Badinteri nuk lejoi miratimin e programit për kulturë

Në seancën e 34 të Këshillit të komunës së Strugës, në të cilën këshilltarët me procedurë të shpejtuar miratuan shumicën nga afro 30 pika...

Mexhiti ndau 46 vendime në kopshtin “Fidani”

Sot në kopshtin për fëmijë “Fidani” drejtoresha e kopshtit Rabije Loku dhe Kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti bënë ndarjen e vendimeve të...

LR-PDSH: Ipçja i BDI-së gënjen për arritjet në Shëndetësi

Departamenti i shëndetësisë i LR-PDSH ka mbajtur një press konferencë përmes së cilës i ka parashtruar pyetje publike partisë shqiptare në pushtet, respektivisht funksionarëve...

Policia arreston katër tetovarë dhe një shtetas të Shqipërisë

Policia e Tetovës në aksione të veçanta të mërkurën ka ngritur padi ndaj 4 tetovarëve dhe një shtetasi të Shqipërisë. Fillimisht SPB Tetovë ka ngritur...
video

BESA: BDI-ja dështimet epokale ekonomike tenton t’i paraqet si të suksesshme

https://www.youtube.com/watch?v=LCLnkRWf9c0 Ne ofrojmë programin socio-ekonomik “një vizion për një Maqedoni funksionale” Jemi këtu sot që të ndajmë shqetësimin tonë se si harxhohen dhe çka bëhet me...

Aksident i rëndë afër Trebenishtit, humbë jetën një person

Një person ka humbur jetën në aksidentin e rëndë që ka ndodhur në orët e para të mbrëmë, në rrugën magjistrale Ohër-Kërçovë, aty ky...

VMRO-ja distancohet nga analiza e MO-së

VMRO DPMNE-ja nuk ka qenë pjesë e analizës dhe as hartimit të rekomandimeve që dolën nga analiza e Marrëveshjes së Ohrit. Madje nga partia...

Konferencë ndërkombëtare “Mediat dhe të drejtat e njeriut”

Me rastin e ditës ndërkombëtare për të drejta të njeriut, Instituti për gazetari, media dhe komunikime, në kuadër të Fakultetit ”Justiniani i parë” në...

Seancë e Asamblesë Parlamentare në Dimension parlamentar të IQE-së

Kriza e migrimit si problem global dhe lidhshmëria e ndërsjellë në BE, janë temat për të cilat sot në Parlamentin e Maqedonisë do të...

Kuvendi do ta mbajë seancën e 82-të

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta mbajë seancën e 82-të, ndërsa pas përfundimit të saj deputetët do të vazhdojnë me pikat e...
error: Materiali eshte i mbrojtur !!