3.8 C
Macedonia
E hënë, Nëntor 20, 2017
video

Serbia kërkon ndihmë nga Steven Seagal (Video)

Më aftësitë e tij të arteve luftarake, Steven Seagal, një herë shpëtoi botën nga sulmet bërthamore dhe korporatave të pamëshirshme të naftës - në...

Komuna e Preshevës nuk merret me problematikën e refugjatëve

Komuna e Preshevës gati është përjashtuar nga situata e ardhjes së refugjatëve që kalojnë përmes Preshevës dhe drejtuesit komunal thonë se ata pakë ndihmojnë...

Dështon platforma për unifikimin e partive shqiptare në Malësi

Një platformë e iniciuar nga shoqatat Malësia e Madhe nga Michigan-i dhe New York-u, e cila kishte për qëllim unifikimin e subjekte politike në...

Mali i Zi u pranua në NATO

Ministrat e jashtëm të NATO-s janë pajtuar që Mali i Zi të pranohet në këtë aleancë. “Ne e urojmë Malin e Zi”, tha sot sekretari...

Gjykata e Hagës do ta Lirojë Kriminelin e Luftës së Kosovës

Ish zyrtari i ushtrisë jugosllave, Vladimir Lazareviq, që ishte i dënuar për krimet e luftës në Kosovë, do t’i jepet lirim i parakohshëm muajin...

Mediumet serbe: Arkani është gjallë (Video)

Një ndër kriminelët më të mëdhenj serbë, Zheljko Razhnjatoviq –Arkan është ende gjallë, shkruajnë portalet serbe. Pasi u ngrit padi ndaj tij nga Tribunali...

Zhduket shqiptarja më e kërkuar në Kroaci

Ermine Lekaj Përlaskaj për momentin është një nga personat më të kërkuar në Kroaci sepse nga vota e saj varet qeveria e ardhshme kroate,...

Shqipëria dhe Kosova nga prezenca ushtarake e Rusisë në Ballkan

Abdi Baleta/Rusia kurrë nuk e ka hequr vështrimin nga Ballkani. Ekaterina e Madhe bëri përpjekje të mëdha në Greqi, në Shqipërinë e Jugut, për...

Ambasada ruse në Tiranë flet për të vërtetën e bazës së tyre ushtarake në...

Ambasada ruse në Tiranë reagoi dje për disa komente të botuara nga Gazeta Shqiptare me autor diplomatin dhe analistin Shaban Murati lidhur me marrëveshjet...

SHBA dhe BE rikonfirmojnë interesimin për Ballkanin Perëndimor

Zëvendëspresidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka premtuar ndihmë dhe mbështetje të fuqishme për vendet e rajonit të Ballkanit Perëndimor, në rrugën...
error: Materiali eshte i mbrojtur !!