28 C
Macedonia
E mërkurë, Gusht 2, 2017

Kjo shtëpi në pemë do ju befasojë

Tre vjet pasi la punën e tij në Nju Jork, ai vendosi të shëtisë dhe jetojë në një furgon. Pasi e përjetoi diçka të tillë,...