Wednesday, January 17, 2018

A mund të ndodhë një koncentrim brendapolitik i shqiptarëve të Maqedonisë?

Nga Emin Azemi/ Përçarjet dhe armiqësitë brendashqiptare  në Maqedoni po ndodhin në kohën kur këtu  mëhalla politike ka peshë më të madhe se çfarë do...

Caktimi i “out ministrave” një veprim amator i Ali Ahmetit

Mahmud Ibrahimi/ Deri më tash, u tregua se nuk u arrit nje  qeverisje e mire. E pas gjithë ketyre skandaleve, korrupsionit e paaftesis së deshmuar...

LETËR E HAPUR DREJTUAR LIDERËVE POLITIK NË MAQEDONI

Agron Shaqiri (Z.ALI AHMETI, Z.MENDUH THAÇI, Z.ZIJADIN SELA, Z.BILALL KASAMI, Z.FADIL ZENDELI ( Z.VESEL MEMEDI), Z.GËZIM OSTRENI SI DHE KANDIDATËVE TË PROPOZUAR PËR MINISTRA DHE ZËVENDËS...

Pushteti kundër popullit

Nga Bujar Plloshtani Koalicioni i regjimit, që kryesisht realizon politikë të shfrenuar që bien ndesh me funksionimin e drejtë të shtetit demokratik. Kohët e fundit...

Kurbanët e Musa Xhaferrit

Rilind Mahmudi Maqedonia për momentin kalon në periudhën më të vështire politike që prej pavarësimit te saj. Maqedonia nga një vend i cili duhej të...

Çka po ndodh e si e shoh të ardhmen e BDI-së

Mahmud Ibrahimi - Vërtet politika është konfuze dhe e pa definuar. Prandaj thuhet se politika është një proces dinamik, vazhdimisht në ndryshim. Por, prandaj...

MBI PAKËNAQËSITË NËPËR DEGË !

Qenan Aliu Miq të dashur, Dukuria e çfaqjes së pakënaqësive për nominimin e kuadrove ,në shikim të parë mund të duket edhe e natyrshme .por ato...

Ahmeti i vjetër me ekip të ri!

Nga Sefer Tahiri/ Tërheqja megjithatë doli të jetë taktike! I ngjan BDI-së për shkak të bekgraundit historik që ka. Vetes i thotë parti e...

Kush i përfaqëson shqiptarët në Maqedoni?

Azbi NUREDINI Gjykuar sipas veprimeve të grupit politik në egzekutiv lirisht mund të konstatojmë se shqiptarët në Maqedoni e vuajnë mungesën e partisë politike nacionale...

Ku mbeti Musa?

Mirsad Ziberi Pas skandalit hotline në mes të Musa Xhaferit si zavendëskryeministër nga njëra anë, dhe të Ermira Mehmetit nga ana tjetër si deputete shqiptare...
error: Materiali eshte i mbrojtur !!