Monday, January 15, 2018

Amerika! Amerika!

Mund-ur A thua mund të vijë Putini, për Ujët e Bekuar, menjëherë pas Vitit të Ri, në Ohër dhe në Shkup?! Gjithçka është e mundur! A do...

Zgjimi i ortodoksisë shqiptare, ose rikthimi i një kujtese të vrarë

Nga Emin AZEMI/ Autoktonia shqiptare në Maqedoni, gabimisht dhe djallëzisht është trajtuar nga studiuesit sllavë, si dhe nga qendrat politike në Moskë, Beograd e Shkup...

Mbështetja për Gruevskin ‘vrasje’ për shqiptarët

A do të ikë Gruevski?! Dionis XHAFA   Me gjasa pritet që pasi të mbërrijë në Shkup komisioneri i BE-së Johanes Hahn , kryeministri i vendit Nikola...

PPD-PDP SIMBOL I KOHEZIONIT POLITIK SHQIPTAR

MUHAMED HALILI Ky tetë janar shënon 25 vjetorin e fillimit të parlamentit shumëpartiak në Maqedoni dhe njëkohësisht edhe po aq vjetorin e Grupit parlamentar PPD-PDP...

Vetëm lajme ‘të zeza’ në Maqedoni

Ejup Berisha Duke u përqëndruar te “kriza” e harruam vetveten  Lexues të nderuar ja po bëhen gati 15 vite që po jetojmë në shekullin e...

SHQIPTARËT DHE ORIENTIMI I TYRE

Xhelal Zejneli Shqiptarët Dënojnë ideologjinë totalitare dhe staliniste; Dënojnë bolshevizmin dhe stalinizmin; Nuk e mbështesin sistemin dhe regjimin e pas Luftës së Dytë Botërore dhe distancohen prej tij; Janë...

Pse Gruevski udhëton drejt Amerikës?

Selim Ibraimi Kryeministri në largim Nikolla Gruevski të hënën niset drejt Amerikës. Një javë para dorëheqjes së tij, Uashingtoni e fton Gruevskin në një takim zyrtarë...

Pse injorohen emërtimet në shqip

Nga Prof.dr. Shefki SELAMI/ Çka në të vërtet kuptojmë me fjalën EMËR? Në një numër të caktuar të njerzëve emri kuptohet shumë ngusht ndoshta nga masa...

Na i vranë të gjithë ushtarët e vërtetë që nga Harun Aliu e deri...

Ushtari i mirë Hashep Gazepi II SERMET SULEJMANI …Kishte vite që ushtari Hashep Gazepi po shante me të madhe të gjithë ata që po e përkrahnin...

Fora të Serbisë e të Arabisë!

Kimete Berisha What's Allah Got To Do With It? Me çdo kusht po mundohen t'i zbrapsin shqiptarët nga protesta kundër ndarjes së Kosovës. Sot e zbulon...
error: Materiali eshte i mbrojtur !!