28 C
Macedonia
E mërkurë, Gusht 2, 2017

Mungesa e orgazmës te gratë, disa këshilla

Nga mjekja Kozeta Mustafaraj, obstetër gjinekologe E rëndësishme është të kuptohet trupi: të kuptosh anatominë e trupit tënd, të kuptosh mënyrën e pëlqyer të prekjes...

Duhanpirja pasive, efektet afatshkurtra dhe afatgjata

Ajo përkeqëson gjendjen shëndetësore ekzistuese dhe krijon gjendje të reja shëndetësore. Substancat që çlirohen nga tymi i duhanit shkaktojnë kancer ose ndihmojnë në zhvillimin e...

Marihuana e dobishme për trajtimin e sulmeve të epilepsisë?

Hulumtimi i ri sugjeron që disa njerëz mund të përfitojnë nga përdorimi i një kompleksi të marihuanës për ta trajtuar epilepsinë e tyre. Cannabidiol (CBD)...

Këshillat për mbrojtjen nga dielli

Të kapërcejmë kulturën e solarit dhe nxirjes me çdo kusht, por edhe të mos ekzagjerojmë me terrorin tipik amerikan ndaj ekspozimit në diell. Këshillat...