ÇFARË PO NDODH ME FACEBOOK-UN PAS NDRYSHIMEVE NË ‘NEWS FEED’

Sipas të dhënave nga kompania AdStage, pas ndryshimeve të algoritmit të ‘News Feed’, çmimi i reklamave në Facebook është rritur duke mos pasur prioritet...

Apple prodhon në mënyrë sekrete ekrane MicroLed

Projekti është duke u mbikëqyrur nga Lynn Youngs Apple është duke prodhuar në mënyrë sekrete ekrane me rezolucion Full HD MicroLED, të cilat janë...

Microsoft Maqedonia ka bërë një hap të rëndësishëm në ndryshimin e shoqërisë me organizimin...

Më 15 dhe 16 mars, Microsoft Maqedonia organizoi ngjarjen DigiGirlz. Kjo ngjarje u organizua si pjesë e iniciativës YouthSpark. Qëllimi i ngjarjes DigiGirlz është...

BMW synon rekordin për shpejtësi me dron

Me teknologjinë më të re është shtuar edhe gara për rekordin më të shpejtë. Deri tani më i shpejti DRL RacerX. Ai flutoi në...

BE kërkon të rregullojë keqinformimin online

Keqinformimi është një nga problemet më të mëdha që po kalon sot gazetaria në mbarë botën. Këtu nuk po flasim për saktësisht për lajmet...

Monedhat virtuale si Bitcoin tatohen në Kosovë

ritikat më të shumta monedhat virtuale i kanë marrë për shkak se ato nuk rregullohen duke lënë hapësira për manipulime dhe mashtrime. Megjithatë në Kosovë,...

YouTube prezanton aplikacionin “Dark Mode”

Vitin e kaluar, YouTube prezantoi një opsion “Dark Mode” për aplikacionin e saj në desktop. Si një përdorues i rregullt i YouTube, ndoshta do...

Subway Surfers arrin në 1 miliard shkarkime në Android

Subway Surfers është një lojë ikonike e cila është lansuar në vitin 2012, për të parën herë. Loja e famshme tashmë është bërë e para...

Ja si mund ta dini nëse Facebook-u juaj është i hapur në një pajisje...

Disa njerëz mund të harrojnë të dalin nga emailet dhe Facebook kur i përdorin ato në kompjuterin e punës apo diku tjetër. Me të gjitha...

PlayStation 5 vjen këtë vit?

Për të gjithë ata që luajnë çdo natë PS4 dhe ëndërrojnë që një ditë apo një tjetër ta zëvendësojnë atë me një PS5, lajmi...
error: Ku kontent eshte i mbrojtur!