Çfarë duhet të kontrolloni te vetura para dimrit?

Kur dimri vjen, është mirë që vetura juaj të jetë në gjendje të përshtatet edhe me mot më të keq.

Më e rëndësishme është që të mos ketë prishje për shkak të të ftohtit dhe borës.

Sipas hulumtimeve, një veturë është dyfish më në rrezik që të prishet kur është në muajt e dimrit.

Më poshtë mund të gjeni cilat janë pikat kyçe, të cilat duhet të shikohen para hyrjes në dimër, sipas ekspertëve:
1. Kontrolloni baterinë e veturës

2. Kontrolloni anti-frizin

3. Kontrolloni ujin e xhamave

4. Kontrolloni dritat e jashtme

5. Gomat e dimrit

/Arbresh/

Comments

comments