Çfarë ndodh nëse e bllokoni dikë në iPhone? (VIDEO)

Çfarë ndodh nëse e bllokoni dikë në iPhone? (VIDEO)

Na ka ndodhur të gjithëve, të jemi shtrirë natën vonë duke fjetur dhe të na cingërojë celulari.

Mendja menjëherë na shkon tek më e keqja. A është urgjencë? A është nëna? A është babi? A është miku më i mirë? Jo, thjeshtë dikush që po dëshiron t’ju shqetësojë në orët e vona.

Dhe e gjitha çfarë ju duhet është blloku. Nuk është gabim nëse e përdorni këtë veçori që iPhone e ka, por çfarë bën saktë ajo?

Sa për thirrjet, duket se edhe nëse i bllokoni ato shkojnë në ‘voicemail’.

Duket se këto mesazhe me zë mund t’i gjeni në një kuti të veçantë, që është pak e vështirë për ta gjetur.

Në një video të publikuar në YouTube, shpjegohet saktë se çfarë ndodh kur e bllokoni dikë në iPhone. A bllokohet me të vërtetë? Shikojeni videon: