Dodik: Bosnja nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës

Presidenti i Republikës Serbe, Milorad Dodik përsëriti se Bosnjanuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës, sepse Republika Serbe kurrë nuk do të pajtohet me këtë .

Siaps tij,  anëtari boshnjak i Presidencës së Bosnje dhe Hercegovinës, Bakir Izetbegoviq pas deklatarës së djeshme duhet të shpallet person non-grata në Serbi.

“Kjo është një goditje serioze ndaj politikës dhe shtetit tëSerbisë, qoftë pushtet apo opozitë. Nëse unë do të pyeteshanuk dua t`i krijojë askujt ptobleme, por Bakir së paku pas kësaj duhet të jetë persona non grata në Serbi “, tha Dodik për TV Prva, transmeton Klan Kosova

Comments

comments