Dokaz: Amdi Bajram përfundon në spital (FOTO)

0
798

Portali “Dokaz” shkruan se lideri i partisë rome PCER, Amdi Bajram, që është pjesë e koalicionit me VMRO-DPMNE ka përfunduar në spital. Sipas këtij portali, ai është parë në Qendrën Klinike, ku është sjellë nga bashkëpunëtorët dhe familjarët e tij. Por nuk dihet se nga çka vuan, por më parë ishte e njohur se ai vuante nga sëmundja e zemrës.

amdi

Comments

comments