E qëllon prostitutën me thikë, për ta “pastruar” nga mëkatet (Video)

Një mashkull që pretendon të jetë “i dërguar i Zotit”, e ka plaçkitur dhe qëlluar me thikë një prostitutë.

Video dramatike që është regjistruar në një hotel në Shangai, e tregon burrin e njohur si Shi, duke e ndjekur nëpër korridor gruan e zhveshur.

Ai vazhdon ta qëllojë, teksa ajo mbrohet me një jastëk.

Pasi është ndaluar nga policia, ky njeri ka thënë se e ka bërë të gjithën me paramendim, sepse këtë ia ka kërkuar Zoti atij.

“Shangailist| raporton se ai ishte bërë pjesë e një sekti katolik, ndërsa kishte probleme mendore.

 

Comments

comments