E thotë studimi. Seksi më i mirë, pas kësaj moshe

0

Studimet mbi seksin, dhe raportin e individëve me të, kanë qenë të shumta, dhe marrin një vëmendje të veçantë nga audienca.

Së fundmi, sipas të dhënave nga një studim i ri jeta juaj seksuale arrin kulmin në moshn 60-vjeçare.

Sondazhi i tetë i Singles in America eksperimentoi nga më shumë se 5.000 njerëz të vetëm në SHBA.

Ky studim ka dalë në përfundimin se gratë e vetme kanë seksin më të mirë në moshën 66-vjeçare, dhe burrat në moshën 64 vjeçare.

Terapeutja e seksit, Dr Madeleine Castellanos, tha se dashuria është më e kënaqshme për burrat dhe gratë e vetme në të 60-at, sepse ata janë me përvojë, e dinë se çfarë duan dhe janë të lirë të eksplorojnë dimensionet e seksualitetit të tyre. /Blic/