Edhe Afërdita Dreshaj bën ndërhyrje, ja ku?! (FOTO)

Modelja dhe këngëtarja Afërdita Dreshaj duket se nuk ka qenë e kënaqur me fizikun e saj.
Dreshaj ka zmadhuar për disa numra gjoksin e saj.

Madje, ky ndryshim mund të vërehet shumë larg.

Më poshtë mund të shihni disa foto të Dreshajt para se të kryejë ndërhyrje.

Comments

comments