Edhe Muki vendosi lule për Ilinden

Delegacioni i LSDM-së i udhëhequr nga nënkryetari dhe deputeti, Muhamed Zekiri, në kuadër të festës së Ilindenit, i ka nderur dhe ka vendosur lule përpara Qendrës Memoriale të KAÇKM-së në Pelicë, njofton Portalb.mk.

Në përbërje të delegacionit kanë qenë edhe deputeti Maksim Dimitrievski, Martin Kostovski nga Komuna e Kumanovës dhe Atina Mugashanaska nga Forumi i Grave.

Comments

comments