Emisioni i paparë deri më tani, kjo është “çmenduria” e Rrahman Morinës, ja si i quan shqiptarët/VIDEO

0

Në këtë emisionin, i transmetuar nga TVP, i pranishëm ishte edhe Rrahman Morina, i cili atëherë ishe në krye të Partisë Komuniste në Kosovë, shkruan “Bota sot”.

Në këtë emisioni, Rrahman Morina kishte treguar “çmendurinë” e tij, ai i kishte quajtur shqiptarët nacionalistë, seperatistë e terroristë.

Në këtë emision ishte debatuar për temat, të cilat në atë kohë i preokuponin popullin shqiptar, siç ishin: pse masa merren vetëm ndaj popullit shqiptarë, e jo ndaj të tjerëve, kur do të vjen demokracia në Kosovë, vrasja e të rinjve shqiptarë, pastaj pyetja se pse po pohoni se populli shqiptar është i barabartë me popujt e tjerë të ish Jugosllavisë dhe shumë pyetje të tjera që ishin aktuale në atë kohë.

Për më shumë shikojeni videon: