Erërat dhe shiu shkaktojnë dëme materiale në Preshevë dhe rrethinë (FOTO)

0
2

Erërat e forta të shoqërua me shi, që mbrëmë e përfshinë Preshevën, nuk ka kaluar pa pasoja në qytet dhe fshatrat përeth.

Siç raportohet, erërat e forta kanë shkaktuar dëme materiale nëpër shtëpi dhe ka dëmtuar një numër të madh të pemëve duke i shkulur ato. Siç shihet në fotot, erërat kanë dëmtuar edhe pemët në qendër të qytetit dhe disa kulme. /presheva.com/

Comments

comments