FAKTE INTERESANTE: Raporti ynë me milingonat dhe çudi të tjera

0

1. Për çdo njeri në botë ka një milionë milingona.
2. Pasi preket me dorë, një portokall nuk mund të piqet më tej.
3. Glasat e fosilizuara të shpendëve janë një nga eksportet kryesore të Naurut, një shtet i vogël ishull në Paqësorin Perëndimor.
4. Ngjyra e verdhë, e kuqe dhe portokalli përdoren në restorantet e ushqimit të shpejtë, pasi besohet se ato janë ngjyrat që nxisin urinë.
5. 99 për qind e kungujve, shiten për funksione dekorative.
6. Një kompani turistike kanadeze, ofron një kurs dy-ditor për ndërtimin e shtëpive eskimeze prej akulli.
7. Zëri i një rose nuk bën jehonë, dhe askush nuk di ende të japë një shpjegim.
8. Marrja me kopshtari thuhet se është një nga ushtrimet më të mira për ruajtjen e kockave të shëndetshme.
9. Nuhatja e bananeve mund të ndihmojë një person të humbë në peshë.
10. Vetëm mushkonjat femra pickojnë njerëzit. Meshkuj jetojnë me lëngje natyrale nga bimët dhe burimeve të tjera. /Koha.mk/