Familja Çollaku, bukëpjekës për 200 vjet në Prizren (VIDEO)

0

Ora 7 ju sjellë storjen për rreth 200 vjeçare të familjes Çollaku në profesionin e furrtarit.

Veprimtaria e tyre shumë vjeçare bënë që të jetë ndër furrat më të frekuentuara në Prizren. Për historikun e kësaj familje dhe shumëçka tjetër e mësoni përmes stories.

Më poshtë kronika e Ardian Gaxherrit. /KlanKosova/

Ora 7 – Familja Çollaku, bukëpjekës për 200 vite në Prizren – Klan Kosova

Ora 7 – Familja Çollaku, bukëpjekës për 200 vite në Prizren – Klan Kosova Gazetari Ardian Gaxherri, sjellë storjen e traditës rreth 200 vjeçare të familjes Çollaku në profesionin e furrtarit. Veprimtaria e tyre shumë vjeçare bënë që të jetë ndër furrat më të frekuentuara në Prizren. Për historikun e kësaj familje dhe shumëçka tjetër e mësoni përmes stories.

Posted by Ora Shtate nê Klan Kosova on Dienstag, 13. März 2018