”Forca rritet në Anë të Malit” (foto)

Kryetari i komunës së Ulqinit dhe njëheri kryetar i Forcës së Re Demokratike Nazif Cungu përmes faqes së tij në FB është shprehur i gëzuar për mbështetjen që subjekti i tij ka në Anë të Malit.

”Sapo përfunduam një takim të frytshëm me strukturat tona partiake ne Katërkoll. Jam shumë i gëzuar e mirënjohës që mbështetja për Forcën e Re Demokratike në krahinën e Anës së Malit sa vjen e rritet”, shkruan Cungun në koment të fotografisë nga takimi që ai kishte në Anë të Malit.

 

 

 

Comments

comments