Foto/Kush tha që paraja nuk sjell lumturinë? Ja dëshmia e mjerimit dhe luksit

0
74

Në njërën anë të gardhit qëndrojnë shtëpi të bukura e me hapësirë të mjaftueshme e në anën tjetër, lagje të varfra e të rrënuara, ngjitur me njëra-tjetrën.

Këtu shihet qartë ndarja e të pasurve nga të varfrit.

Comments

comments