Gazetari i njohur nga Shkupi ikë drejt Gjermanisë pasi që nuk i’u ofrua punë në Maqedoni

Gazetari Tomislav Kezharovski i cili një vit ishte në burg e përmes të cilit opozita e atëhershme dhe pushteti i tanishëm po bënin luftë me ish qeverisjen përmes faktorit ndërkombëtarë, është larguar drejt Gjermanisë.

Kezharovskit pas daljes nga burgu nuk i ka ofruar punë askush e madje nuk e kanë kontaktuar, ndërsa sot ai udhëton drejt Gjermanisë pasiqë fitoi një bursë të ndarë nga ambasada gjermane në Shkup.

Ai vuajti burgim pas nje procesi te montuar nga Qeveria e kaluar. Kezharovski u burgos pasi që kishte dëshmi për vrasjen e botuesit të javores Fokus, Nikolla Mlladenov.

Comments

comments