Genta Ismajli bëhet gati për “ring” (Foto)

Genta Ismajli përveç që është një këngëtare aktive dhe shumë atraktive në skenë, ajo kujdeset që kohën e lirë t’ia kushtoj vetës dhe formave të saj trupore

Genta në disa pamje të saj të fundit shihet duke bërë palestër.

Si duket Genta me këto ushtrime dëshiron që ta bëj trupin me muskuj./Kosovarja/

 

 

Comments

comments