Gjakovari, vjen me një mendim për popullin në lidhje me zgjedhjet (Foto)

Edi Kastrati u bë shumë më popullor nga roli i tij në serialin komik “O sa mirë”.

Kastrati vjen nga Gjakova dhe ka një hapësirë të konsiderueshme në këtë serial, shkruan “Kosovarja”.

E, në këto ditë tërësisht politike, gjakovari ka një porosi të mençur për të gjithë njerëzit e thjeshtë që janë politizuar si shumë. Edi, thotë se politiken duhet lënë politikanëve.

Mbishkrimin e plotë e lexoni më poshtë:

gjakovari-1_1495049678-3218694

Comments

comments