Gjashtëvjeçari pjesëmarrës në vrasjet e ISIS (VIDEO)

Është shfaqur një video propaganduese dhe e tmerrshme e ISIS, në të cilën shihet një djalosh gjashtëvjeçar duke asistuar në prerjen e kokës se të burgosurve.

Djaloshi, i cili ka të vendosur një shami të zezë dhe rroba ushtarake kamuflazh, mbanë një fjalim përderisa mbanë në duar dy thika.

Pas kësaj ekzekutuesit i afrohen atij dhe marrin thikat për t’i prerë kokat e të burgosurve në Siri.

Para vrasjes, djaloshi kërkon paqe nga Profeti Muhammad dhe Allahu për ekzekutuesit dhe përfundon fjalimin me fjalinë “Tradhtaret dhe vrasësit e tyre të mos takohen kurrë në ferr”.

Pas vrasjes trupat e të burgosurve lihen në afërsi të lumit.

Kjo video rrëqethëse besohet që është xhiruar së fundmi në vendin e ISIS në Raqqa në Siri.

Two prisoners are forced face-down in a stream before ISIS terrorists cut off their heads

The boy hands two knives to the executioners as another follows behind with a prisoner 

The boy, pictured here having given his knife to the first ISIS butcher, is the latest youngster the terror group has paraded in its propaganda videos

The video, which was shot in Syria by the Khalid Ibn al-Walid Army branch of ISIS, goes on to feature a series of beheadings

 

 

 

 

Comments

comments