Gruevski “dyftyrësh”, ja si flet shqip (VIDEO)

Gruevski “dyftyrësh”, ja si flet shqip (VIDEO)

????????????????????????????????????

Lideri i VMRO-së Nikolla Gruevski dikur nuk shfaqej nacionalist dhe antishqiptar i përbetuar, njofton agjencia e lajmeve INA. Madje në manifestim ai kishte marr guximin të flas edhe në gjuhë shqipe. (INA)