Hap dhuratën tuaj të Vitit të Ri më herët se të tjerët

Hulumtimet e fundit kanë treguar se më shumë se 35% të njerëzve i përjetojnë festat si një periudhë të stresuar, në vend që të shijojnë ato të gëzuar duke kaluar me familjen dhe të afërmit. Si përgjigje e shpeshtë se kush janë arsyet kryesore për stresin dhe anksionozën, përsëritet se janë paratë.

Jemi në prag të muajve të pasuruar me festa dhe manifestime, ashtu siç dijmë ne ti bëjmë në Maqedoni. Mos lejo që shqetësimi të sfidojë për paratë.  Për këtë periudhë festive mos ki shqetësime për harxhimet, sepse me çdo aplikim tuajin, Forca të dhuron punë të shkëlqyera!

-Nëse merri kredi për herë të parë- nuk paguan asgjë! Merrë hua sa të duash dhe e kthen shumën e njejtë. 0% kamatë dhe 0 denarë harxhime!

-Për kredinë e dytë përfiton si dhuratë dy bileta për kinemanë 3D sipas përzgjedhjes suaj të filmit.

– Dhe për çdo kredi të tretë apo në vijim në vlerë prej 12 mijë denarëve, përfiton dhuratë një smartfon Leagoo Z3C me performansa të shkëlqyera!

Festo ditëlindjen e parë të Forca në Maqedoni. Verifiko dhuratën tuaj në Forza.mk ose lajmërohu në telefonin 02/ 323 66 66.

Apliko që sot dhe me Forca hap dhuratën tuaj të Vitit të Ri përpara të gjithëve!

Comments

comments